mamido  Spoločenské hry z dreva 6v1

mamido Spoločenské hry z dreva 6v1

22,90 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Drevená sada hier 6v1 je vyrobená výhradne z dreva, vďaka čomu je odolná a bezpečná pre vaše dieťa. Súprava pozostáva z veľkého dreveného stojanu a 2 obojstranných drevených dosiek.

Na oboch stojane sa nachádzajú dve hracej dosky pre hru Halma.

Hra Halma je určená pre 2 alebo 3 hráčov, ktorí položí svoje figúrky na rameno hviezdy. Hráč, ktorý ako prvý presunie všetky svoje figúrky na opačnej rameno hviezdy, vyhráva.

Šach je jedna z najpopulárnejších doskových hier. Hra je určená pre 2 hráčov. Hra zlepšuje intelektuálne schopnosti, rozvíja predstavivosť a schopnosť koncentrácie.

Hra Hady a rebríky spočíva v hádzanie kockami a pohybu pešiakov podľa počtu na kocke. Hru môžu hrať dvaja až štyria hráči. Ak hráč stojí na ihrisku dolným koncom rebríka, presúva svoje figúrky po jeho priečkach hore, zatiaľ čo ak stojí na hadí hlave, pohybuje sa späť do poľa s hadím chvostom. Víťazom je samozrejme ten, kto ako prvý dosiahne vrchol.

Hra Ludo v tejto verzii so zvieratami spočíva v presune všetkých pešiakov z boxov do ohrádky. Hru môžu hrať 2 až 4 hráči. Najmladší hráč začína hádzaním kociek. A potom presunie pešiakom toľko polí, koľko ich je na kocke. Vyhráva ten, kto ako prvý presunie všetky svoje pešiaka do domčeka.

Hra GO je určená pre dvoch hráčov, ktorej cieľom je obklopiť viac územia ako súper. Hráči pokladajú striedavo čierne a biele kamene na priesečník čiar. Prvý ťah začína hráč, ktorý má čierne kamene. Kamene umiestnené na hracej ploche sa nepohybujú, ale môžu byť chytené súperom. Počas hry môže byť jeden alebo viac kameňov prevzaté ich úplným obklopením to znamená, že zaplní všetky prázdne miesta okolo kameňov súpera.

  • Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.

Obsah balenia:

  • Stojan s dvoma hraciemu deskama
  • 2 obojstranné dosky s hrami
  • figúrky
  • 2 hracie kocky

Rozmery:

  • Stojan: 29 x 28 x 4 cm
  • Herné doska: 27 x 28 x 0,3 cm
  • Balenie: 28,8 x 29,5 x 5 cm
Názov:
mamido Spoločenské hry z dreva 6v1
Výrobca:
SKU:
R-ZDR_MM-006
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. Tu si môžete kúpiť hračky pre svojich najmenších. Obrovský výber hračiek pre vaše deti. Môžete si vybrať od puzzle až po pamäťové hry a mnoho ďalších obľúbených hračiek. Ponuku tovaru pre vás neustále rozširujeme. Nakupujte online z pohodlia domova. Rýchle doručenie až k vám domov.
Vyberajte z ponuky
16238
produktov
71
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Bambahracky.sk