EDU-QI Kostra malá / Mini skeleton 46cm

EDU-QI Kostra malá / Mini skeleton 46cm

38,39 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Zaujímajú sa vaše deti o ľudské telo, čo sa v ňom skrýva a ako na seba jednotlivé kosti, cievy a ďalšie časti nadväzujú?
Potom musíte domov zaobstarať detailnú napodobeninu ľudskej kostry, vďaka ktorej sa deti naučia, z akých kostí sa skladá, ako sa ktoré kosti volajú a na čo je človek potrebuje. Kostra je zmenšeninou skutočnej ľudskej kostry, ktorá sa zmestí každému dieťaťu do izbičky. V balení je tiež stojan, na ktorý možno kostru zavesiť. Vďaka modelu si deti vylepšia znalosť anatómie a prehĺbia osobnostný rozvoj - PSHE (rozvoj osobnostný, sociálny a zdravotný).

A ak by deti rady spoznali detailne aj ďalšie časti tela, môžete im zaobstarať aj modely torza tela s ľudskými orgánmi, model ucha, kostru, funkčný model pulzujúceho srdca alebo model oka. Alebo model chrupu, ku ktorému dostanú tiež kefku na zuby a návod, ako správne zuby vyčistiť.

Model je tiež ideálnou pomôckou do tried základnej školy. Obľúbi si ho väčšina žiakov a prirodzene pochopia fungovanie tohto dôležitého orgánu v tele. Praktickým pomocníkom môže byť aj v ordinácii lekárov.

Odporúčaný vek:
Doporučené od 8 rokov.

Výrobca:
Distribútorom edukačných hračiek a pomôcok Edu-Science je firma Commotion.

Rozmery:
výška 460 mm

Názov:
EDU-QI Kostra malá / Mini skeleton 46cm
Výrobca:
Zaradenie:
SKU:
4893338260460
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. Tu si môžete kúpiť hračky pre svojich najmenších. Obrovský výber hračiek pre vaše deti. Môžete si vybrať od puzzle až po pamäťové hry a mnoho ďalších obľúbených hračiek. Ponuku tovaru pre vás neustále rozširujeme. Nakupujte online z pohodlia domova. Rýchle doručenie až k vám domov.
Vyberajte z ponuky
16238
produktov
71
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Bambahracky.sk