mamido  Policajná garáž pre skladovanie áut 2v1 Policajt Malé autá Zvukové svetlá

mamido Policajná garáž pre skladovanie áut 2v1 Policajt Malé autá Zvukové svetlá

28,90 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Garáž pre policajné autá 2v1 Policajt Malé autá Zvuk, svetlá

  • Policajné auto bolo navrhnuté s ohľadom na všetkých mladých fanúšikov polície a vymáhanie práva. Tento model má dvojaké využitie, možno ho použiť ako garážové alebo ako veľké policajné auto.
  • Vnútri auta si môžete vytvoriť vlastnú garáž pre malé policajné autá. Úkryt pred vstupom do akcie. Na prednej strane auta sa v mieste registrácie nachádza jazdec, po posunutí ktorého sa auto otvorí a môžete obdivovať interiér. Vnútri je 10 parkovacích miest pre autá, takže v ňom môžete ľahko prevážať ďalšie typy z miesta na miesto.
  • Na jedinečnosti pridávajú zvukové a svetelné efekty. Štyri tlačidlá v rôznych farbách respektíve pridávajú rôzne efekty. Na pozadí zakaždým blikajú kohúty a jednotlivo môžete počuť zvuky streľby, potrebné pre policajné akcie, 3 rôzne výstražné signály. Každá vec, ktorú na ceste stretnete, musí uvoľniť miesto na prejazd uniformovaných zložiek. Batoľa si užije super zábavu a bude sa môcť cítiť ako policajt a brániť bezpečnosť svojho okolia.
  • Pikantnosť autíčku dodávajú samolepky a oblý tvar a tónované sklá vozidla. Ďalším prekvapením sú ďalšie prvky sady: figúrka policajta, 3 malé policajné vozidlá. Malé policajné autá sú vyrobené v mierke 1:64, takže sa ľahko zmestia do veľkého policajného auta. Sú vyrobené z kovových prvkov a plastu, pre deti úplne bezpečné, bez ostrých hrán. Dve z nich majú bielu farbu, jedno je čierne.
  • Veľké auto je celé z plastu.

Rozmery:

  • veľkého policajného vozidla: 30 cm x 13 cm x 11 cm
  • malých vozidiel: 7 cm x 3,5 cm x 3 cm
  • balenie: 36 cm x 20 cm x 17,5 cm

Hračka je napájaná 3 batériami AG13/LR44, ktoré sú súčasťou sady. Auto je zabalené v estetickej krabici s otvorenou vitrínou, má certifikát CE potvrdzujúci bezpečnosť používania hračky. Policajné vozidlo je určené pre deti staršie ako 3 roky.

Názov:
mamido Policajná garáž pre skladovanie áut 2v1 Policajt Malé autá Zvukové svetlá
Výrobca:
SKU:
L-7537
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. Tu si môžete kúpiť hračky pre svojich najmenších. Obrovský výber hračiek pre vaše deti. Môžete si vybrať od puzzle až po pamäťové hry a mnoho ďalších obľúbených hračiek. Ponuku tovaru pre vás neustále rozširujeme. Nakupujte online z pohodlia domova. Rýchle doručenie až k vám domov.
Vyberajte z ponuky
16238
produktov
71
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Bambahracky.sk